Lilypie Second Birthday tickers

yılın ilk postu ve baykuş nikah şekerlerim

Yılın ilk postunu bu minik keçe baykuş dostlarım ile açmak istedim...Umarım yıl boyunca(aslında hayat boyunca) onların yüzlerindeki mutluluk bizim yüzümüzde hayat bulur...Deyip bunlarda neyin nesi hemen anlatayım...
Bu sevimli hayvancıkları bir arkadaşımın nikahı için anahtarlık şeklinde tasarladım,bakalım bunları görünce vereceği tepki ne olacak???
Bu ara büyük bir telaş içerisine girdim,beni bir heyecan sardı sormayın gitsin...Neden mi?Önümüzdeki pazartesi 1 yıl aradan sonra tekrar iş başı yapacağım...Aslında çok mutluyum işe gideceğim için ama Duru'mdan ayrılmak bana çok zor geliyor,çok alışmışız.Birde artık aklı iyice ermeye başladı,dediklerime cevap bile veriyor...:) Hatta bugün top oynarken ben farkında bile değildim sürekli GOOLLL diyormuşum,bizim Tontişte DOOO dedi,şaştım kaldım.Onu çok çok çok seviyorum,ama çalışmayıda seviyorum... :( Sanırım alışmamız biraz zor olacak...

6 yorum:

  1. Çok güzeller, çok şirinler:))

    YanıtlaSil
  2. merhaba!100.izleyiciniz oldum:)ne güzel tesadüf:))nikah şekerlerine tek kelimeyle ba-yıl-dım!süper olmuşlar eminim arkadaşınız da çok beğenir..doğum izni bitti sanırım.kolaylıklar dilerim yeni iş hayatınızda..benim bloguma da beklerim:)belki örgülerimi özellikle örgü oyuncaklarımı görmek istersiniz:)
    bloguma bu linkkten gelebilirsiniz:
    filizinevi
    sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Çok şirinler,ellerinize sağlık.:)

    YanıtlaSil
  4. Çok çok teşekkür ederim herkese...
    Sevgili Filizciğim bloğuna uğradım,hatta izlemeye aldım harika amigurumi oyuncaklar var,ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  5. Canım bayıldım bu şirin çifte :) ellerine sağlık. Eminim arkadaşın da çok beğenecek :) Yeni yıl sana güzel fırsatlar getirmiş. İnşallah çok mutlu bir yıl olur.

    YanıtlaSil
  6. Selam Yeşimcim,teşekkür ederim canım.Yeni yıl umarım 2010dan çok daha güzel olacak hepimiz için.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...